DISA_logotyp_mobilversion_170310

Över 20 års erfarenhet av ledarhundar.

DISA Dogs In Service & Aid AB föder upp och utbildar assistanshundar som hjälper människor. Tack vare en värdefull insats från fodervärdar, kan vi få fram till exempel en ledarhund åt en synskadad eller en kompis till ditt barn med speciella behov. Vi utbildar även människorna som ska ha hand om denna fantastiska vän och ha hunden som ett stöd och hjälp i vardagen.

DISAs historia

Jag som driver DISA heter Anette Johansson och bor i Viken, där utbildning av assistanshundar, främst ledarhundar för synskadade, är prio ett.

Donation / Sponsor

Du kan som privatperson eller företag sponsra med pengar till en assistanshund. För den enskilda individen innebär det en möjlighet att kunna skaffa en hund, och genom den få en högre livskvalitet. Det betyder allt..

Assistanshundskolan

2012 bildades Assistanshundskolan i Sverige för att erbjuda utbildade assistanshundar till allmänheten. Vi står för hög kvalitet och följer upp våra ekipage noggrannt.

Anslagstavlan

Bilder, artiklar och filmer från olika evenemang som DISA deltagit på. Ta del av DISAs vardag i arbetet med våra hundar och från våra kurser.