DISA_logotyp_mobilversion_170310

Problemlösning

Hunden är människans bästa vän. Ibland kan man dock känna det som att man bara hamnar i trotssituationer med sin hund, särskilt under unghundsåren. Jag har många års erfarenhet av hundar i just åldern 8 veckor upp till 3 år, den period då de utvecklas mycket och går igenom flera könsmognadsfaser. Hos mig kan du få privat hundträning och hjälp på hemmaplan, där du kanske bäst behöver den! 
Jag arbetar utifrån dig och just din hund.

                          

Vi vill ha en hund som springer till oss, inte ifrån oss. Här en gul labbe som springer i skogen i kurragömmalek med matte.

Emelie med Guinness
"Vill bara meddela att det nu går riktigt fint med mig och Guinness. Jag följer dina råd och det har skapat ett mycket, mycket bättre klimat, och själv har jag kommit in i harmonin igen med att ha hund. Du ska ha så många tack! Du räddade min och Guinness relation!"
                                                            

Är din hund i tonåren? Behöver du goda råd?

Då kan även boka en timmes rådgivning per telefon! Du bokar en tid med Anette från DISA via telefon eller e-post och innan rådgivningen skickar du dina frågor eller eventuell film, som beskriver just ditt och din hunds problem i vardagen.